Grunnkurs i Havkajakk 24-25 Juli Toke Brygge

2 dager med kurs over 16 timer. Kurset fører frem til våttkort som er en del av kurstigen til Norges padlerforbund.Man lærer egenredning, kameratredning, padleteknikk, pakking for tur. Grunnkurset 2200. Leie av kajakk til grunnkurset koster 500. Er man medlem av Padling i Drangedal får man kajakk derfra og trenger ikke betale leie.  Aldersgrense på kurset er 12 år i følge med foreldre. Ellers 16 år. Untak fra dette avtales med kursleder.
Ta kontakt for spørsmål til Rolf Olsen på tlf 90660575 eller mail til rolf,olsen@kebas.no eller på pm via facebook.

Intro og grunnkursdager 3- 5 Juli

3 dager med kurs der vi starter med introkurs på mandagen. Fortsetter med grunnkurs for de som ønsker full pakke tirsdag og onsdag.ca 5 timer hver dag. Introkurset koster 600 (en dag) og hele (alle 3 dager) grunnkurset 2200. Leie av kajakk til grunnkurset koster 500. Kajakk til Introkurset er med i prisen. Introkurset vil være noe mere utvidet enn normalt (5 timer) Er man medlem av Padling i Drangedal får man kajakk derfra og trenger ikke betale leie. Tidsrom for kurs kommer vi tilbake til. Det bestemmer deltagere selv om vi skal ta det på kveldstid eller dagtid. Dette er også et tilbud til feriegjester i Drangedal. Aldersgrense på kurset er 12 i følge med foreldre. Ellers 16 år.
Ta kontakt for spørsmål til Rolf Olsen på tlf 90660675 eller mail til rolf,olsen@kebas.no eller på pm via facebook.

Introkurs 30 mai Drangedal

DNT ung arrangerer i samarbeid med padling i Drangedal et introduksjonskurs i kajakkpadling for ungdom 30. og/eller 31. mai. Ved påmelding blir deltakerne bedt om å melde seg på enten 30. eller 31. mai. (Den dagen som passer best) Etter gjennomført kurs får deltakerne utlevert våttkort. Aldersgrense 12 år. Begrenset antall plasser! Pris: 300nok pp.
Padling i Drangedal stiller med kajakker til utlån.
DNT ung kommer til å ha en kajakktur med overnatting 17. og 18. juni. Det kreves våttkort om en ønsker å padle kajakk på denne turen.

Grunnkurs havkajakk i Kragerø 3 og 4 juni

Grunnkurs i havkajakk på Lyngdalen i Kragerø over to dager 3 og 4 juni. Kurset fører frem til våttkort etter normen fra Norges padlerforbund. Prisen på kurset er 2200.- og jeg leier ut kajakker med utstyr(ikke våtdrakt) til 500.- Påmelding til rolf.olsen@kebas.no For mere info ta kontakt med oss på mail eller telefon

Grunnkurs Havkajakk 9-11 juni

Mikrohyttene i Kragerø arrangerer grunnkurs i fantasiske omgivelser i samarbeid med Rolfs kajakkurs og utleie. Påmelding til: https://www.facebook.com/events/379257882457535/

Bli med på en kjempehelg i Kragerøs indre skjergård (innsjøen Toke)